Koop je nieuwe matras online

Een matras kopen is iets wat je niet dagelijks doet. Je wilt graag dat je nieuwe matras comfortabel ligt en voldoende ondersteuning biedt en daarnaast heb je misschien een wensenlijstje op het gebied van hard- of zachtheid, ventilatie, dik, dun, warm of koud. Maak voor jezelf een lijstje waaraan jouw ideale matras moet voldoen en daarmee ga je dan op zoek naar de matras van je dromen.

Boxsprings van hoogwaardige kwaliteit

Droomidee is een producent van Europese matrassen en boxsprings die van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen worden vervaardigd. Online een nieuwe matras kopen was nog niet eerder zo makkelijk. De producten die je koopt zijn stuk voor stuk getest en zo ontworpen dat iedereen op comfortabele wijze kan liggen en uitgerust wakker wordt. Droomidee ontwerpt en produceert al haar producten volledig in eigen beheer, hierdoor profiteer je van scherpe prijzen.

Ligt je nieuwe matras toch niet lekker?

Als producent van een topproduct is Droomidee ervan overtuigd dat iedereen lekker slaapt op een goede kwaliteitsmatras. Je mag daarom je nieuwe matras 21 dagen uitproberen. Je hebt dan voldoende tijd om te ontdekken of je nieuwe aankoop inderdaad doet wat het belooft, namelijk goed en uitgerust wakker worden. Ben je niet tevreden dan laat Droomidee je als gewaardeerde klant niet in de steek en kun je zowel de matras als de boxspring retour sturen.

Bedden met afwijkende maten

De meeste matrassen die een standaard maat hebben zijn bij Droomidee uit voorraad leverbaar. Is de gewenste matras tijdelijk niet leverbaar dan hoef je daar doorgaans niet lang op te wachten. Ideaal is bovendien het feit dat je een matras met een speciale maat kunt laten maken. Zo kun je een voorkeur hebben voor een extra lange matras of een matras dat net nog een beetje breder is dan de ‘normale’ afmetingen. Op maat gemaakte matrassen worden afgestemd op je wensen en eisen als het op slapen aankomt. Slaap lekker!